Seguidores 102 (1 en línea)

No_avatar_user_online No_avatar_user No_avatar_user No_avatar_user No_avatar_user Thumb_avatar_1426011656 No_avatar_user No_avatar_user No_avatar_user No_avatar_user No_avatar_user Thumb_avatar_1366641912 No_avatar_user No_avatar_user Thumb_avatar_1487537769 No_avatar_user Thumb_avatar_1472289056 No_avatar_user
Rightarrow_blue Leftarrow_grey

LECTURES ANY 2017

Us proposem unes lectures ben variades, esperem que us enganxin molt i que les comenteu força!!

GENER - FEBRER ,  LLEGIM LLIBRES PREMIATS D’AUTORS LOCALS

  • Lectura de Pedra de tartera, de Maria Barbal: Explica en primera persona la vida d'una dona, Conxa, que, refà la seva trajectòria vital en una mena de memòries. Ambientada al Pallars, i en el període històric que va des de començaments de segle fins als anys seixanta. 

MARÇ - ABRIL , LLEGIM  CLÀSSICS

  • La sonrisa etrusca, de Jose Luis Sampedro: Narra la història d’un vell pagès calabrès que arriba a casa dels seus fills a Milà per fer-se una revisió mèdica. Allí descobrirà el seu últim amor, el seu nét Bruno, i viurà la seva última passió, demostrant que mai es tard.

MAIG - JUNY, LLEGIM NOVEL·LA NEGRA D’AUTORS LOCALS

  • Lectura d’Assassins de Ponent, de diversos autors lleidatans: Dotze relats curts criminals, ambientats en els espais ponentins més emblemàtics de la ciutat, escrits per una dotzena d’autors lleidatans de gènere negre.

JULIOL - SETEMBRE, LLEGIM LLIBRES PREMIATS

  • Lectura de El amor en los tiempos del cólera  de Gabriel Garcia Márquez: Novel·la inspirada en la relació dels pares de l’autor que narra la història d’amor entre Fermina i Florentino al llarg de més de seixanta  anys en un poblet portuari del Carib.

OCTUBRE - NOVEMBRE, LLEGIM CLÀSSICS

  • Lectura de Si això és un home  de Primo Levi: Testimoni colpidor de l’autor, supervivent dels camps d’extermini d'Auschwitz, que mostra la vida a l'infern dels camps de concentració i una anàlisi de la dignitat i de l'abjecció en l'home enfrontat a l'extermini.

DESEMBRE – GENER 2018, LLEGIM POESIA D’AUTORS LOCALS

  • Lectura de Poesies de Màrius Torresa cura de  Margarida Prats: Ens acostarem a l’obra de Màrius Torres en el 75è aniversari de la mort del poeta.

Si ho desitgeu podeu recollir el llibre en curs al bibliobús

El grup  és obert, només cal que us en feu seguidors. Us hi esperem!